Kies hier uw rolluik

de zwembadafdekking Covrex® Classic

Het eerste automatische Covrex® Classic rolluik werd in 2003 door onze ingenieurs ontworpen, nadat ze vastgesteld hadden dat geen enkel rolluik op de markt kon beantwoorden aan de eisen van de klanten. Ze zochten een rolluik dat veilig is, isoleert en lang meegaat.

Verschillende klanten meldden het steeds terugkomende probleem van beschadigde holle lamellen door hagel, onweer en andere extreme weersomstandigheden. Daarom ontwikkelde ons team een lamel die gevuld is met uitgehard schuim, die robuuster is een langere levensverwachting heeft.

De Covrex® Classic lamellen hadden onmiddellijk een groot succes in de zwembadwereld. De groeiende vraag overschreed al snel onze grenzen om zo heel Europa te bereiken. In 2006 werd een nieuwe versie van de lamellen op de markt gebracht om ze nog sterker te maken, beter isolerend en makkelijker in onderhoud. Het is deze versie van de Classic die momenteel op de markt wordt aangeboden.

 

Covrex® Classic: Veiligheid

Een van de doelstellingen van Covrex® is om maximale veiligheid te bieden.

Hiervoor werden onze rolluiken ontwikkeld op basis van de Franse veiligheidsnormen

NF P90-308 met betrekking tot zwembad rolluiken, waarmee ze volledig conform zijn

en deze zelfs tot 7 keer overtreffen. Alzo zijn de Covrex® zwembad

rolluiken volledig veilig, voor zowel kinderen als volwassenen      

 

Covrex® Classic: Isolatie

De volle lamellen laten de Covrex® Classic rolluiken toe om de warmte in het zwembad te houden. Ze bieden eigenlijk een ongelooflijke isolatie coëfficiënt 0,0821 W/(mk). De Covrex® Classic lamellen laten u toe om langer in het seizoen van uw zwembad te genieten en minimaliseren het warmteverlies tijdens de nachten en de koudste dagen.

In wat is de isolatie van de Covrex® Classic afdekking beter dan die van andere zwembad rolluiken op de markt?

Alle traditionele zwembad rolluiken zijn samengesteld uit lamellen of holle kamers, die zich met vochtige lucht vullen. Deze vochtige lucht vermindert sterk de isolatiewaarde. Bovendien zijn deze traditionele holle lamellen met elkaar verbonden door scharnieren, die bijkomend warmteverlies veroorzaken.

 

Covrex® Classic: Kleuren

Les 4 couleurs Covrex®

De Covrex® Classic lamellen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: crème wit, hemelsblauw, silex grijs en het zeer trendvolle staalgrijs..

Covrex Cream White

Crème wit (± RAL 9001) : Dit wit, zeer vaak gebruikt op overdekte zwembaden, is eigenlijk licht getint "crème", waardoor stof bijna onzichtbaar is. De  crème witte zwembad rolluiken gaan perfect samen met de huidige trend van minimalistische zwembaden, uitgerust met zuiver witte boordstenen.

Covrex Silex Grey

Silex Grijs (± RAL 7032) : De meest voorkomende kleur, het silex grijs is ideaal voor buitenbaden omdat het perfect vuil en vlekken te wijten aan het weer verbergt.

Covrex Sky Blue

Hemelsblauw  (± RAL 5024) : Deze traditionele kleur integreert zich goed in klassieke tuinen. Ze wordt veel gebruikt in warme landen, waar de hemel altijd blauw is!

Covrex Steel Grey

Staalgrijs (± RAL 7037): Sobere kleur die mooi combineert met de meer hedendaagse omgevingen of tuinen met eenvoudige lijnen.

 

Covrex® Classic: Hagelbestendig

 

De uitgevoerde onderzoeken voor meer dan 5 jaar, hebben geleid tot een technologie die het hele jaar door weerbestendigheid biedt. In tegenstelling tot traditionele rolluiken, vaak beschadigd door vorst, hagel en storm, zijn Covrex® rolluiken volledig weerbestendig en hiervoor wordt ook garantie gegeven.

Bovendien, dankzij de gebruikte materialen, kunnen de Covrex® rolluiken de meest extreme winterse temperaturen weerstaan ​​en hun flexibiliteit behouden, zelfs tot - 20 ° C. Dit stelt gebruikers in staat om hun Covrex® afdekking op hun zwembad te laten tijdens de winter, zonder een extra bescherming of zonder het waterniveau te moeten verlagen. Er is geen behoefte voor een winterzeil als uw zwembad uitgerust is met een Covrex® rolluik.
Omgekeerd, bij hoge temperaturen, terwijl de traditionele rolluiken golven vertonen,  laten de gebruikte materialen in het Covrex® Classic rolluik toe z'n oorspronkelijke vorm te behouden, zelfs bij temperaturen tot 70°C.
In de herfst vormen de rottende bladeren geen probleem met een Covrex® rolluik.
De soepele verbindingen tussen de Covrex® lamellen vermijden dat er ophoping kan plaats vinden van vuil en stof.

 

Covrex® Classic: Garanties

De Covrex® Classic rolluiken zijn conform aan de Franse veiligheidsnormen NF P 90308 versie 2006, de strengste normen in de markt. Ze bieden een uitstekende weerstand tegen weersinvloeden en UV-stralen, waardoor u van een lang zwemseizoen kan genieten.

Onze jarenlange ervaring en testen op treksterkte, hagelbestendigheid, en buigentesten uitgevoerd in het laboratorium laten ons toe om u garanties tegen versnelde veroudering te bieden.

3 essentiële en exclusieve garanties :

 

Een eigen luxe zwembad?

Wilt u deze zomer nog genieten in uw eigen zwembad ? Vraag nu een offerte aan  We verwachten weer een warme zomer ...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.